Bli Partner!

Om partnerskap i Stabæk Fotball

I 2018 spiller vi i Eliteserien og i Toppserien. Vi har et budsjett som ikke er målbart med andre klubber, men med levereglene og verdiene som ble etablert på tidlig 90-tall vet vi at det meste er mulig.

Mål og ambisjoner for et langsiktig sponsorsamarbeid

Vi skal bidra til en sterk synliggjøring av våre partnere i et innovativt og ressurssterkt markedssegment. Vi skal bidra til at våre partnere får utnyttet de kommersielle muligheter som ligger i vårt partnernettverk, vår medlemsmasse, supportere, samarbeidende klubber og fotballinteresserte mennesker i vårt nærmiljø.

Det er nå en ting at man som partner blir med i den store blaa familien, annerledesklubben Stabæk Fotball som jammen meg har blitt serie og cupmester på både dame og herresiden, at man er en del av en klubb med Norges beste fotballakademi, at man bidrar til alt det flotte arbeidet Stabæk Fotball gjør i vår region med samfunnsansvar, at man kan se Norges morsomste lag spille ball langs en fantastisk naturlig gressmatte og at man helt enkelt blir en del av lokalsamfunnets mest verdifulle fellesskap!

En annen ting er at man kan bli en del av Norges beste partnernettverk, og det håper vi flere kan tenke seg – for det lønner seg. Man trenger ikke engang å være Blaa... Hele nettverket er bygget opp rundt Business2Business (B2B) og at partnere skal kunne regne hjem avtalen sin ved å kjøpe og selge til hverandre. Vi har forskjellige verktøy for å hjelpe til med dette som frokostmøter, lunsjmøter og after works. Vi har møte-cup på vår og høst som er som speed-dating for bedrifter, vi tilbyr VIP på hjemmekamper med intervju av lagenes trenere før kampstart samt mat og drikke servering og «mingling». Vi har partner kick-off, golfturnering, partnerfotballcup, partnertur til Kiel med Color Line og partnertur til bortekamp og andre aktiviteter som stimulerer til nettverksbygging og B2B.

Vil du være med og få med deg nye oppturer, høre historiene fortalt og bli en del av et helt fantastisk felleskap? Kom på kamp, bli med i Norges beste partnernettverk og se Norges morsomste lag spille kule langs en fantastisk naturlig gressmatte. 

Ring eller send oss e-post så kan vi fortelle mer om alt dette :-) 

E-post: anne-birgitte.svae-kvifte@stabak.no  Telefon: 977 16 111

Vi håper i alle fall å høre fra deg!

Alltid.Uansett!

Evig Blaa hovedpartner

Nærmere beskrivelse kommer.

Fordeler som hovedpartner:

Gå hit for å se nåværende hovedpartnere.

Evig Blaa Nettverkspartner

Nærmere beskrivelse kommer.

Fordeler som nettverkspartner:

 

Gå hit for å se nåværende nettverkspartnere.

Evig Blaa B2B partner

Nærmere beskrivelse kommer.

Fordeler som B2B partner:

Gå hit for å se nåværende B2B partnere.

Evig Blaa Lokalpartner

Nærmere beskrivelse kommer.

Fordeler som lokalpartner:

Gå hit for å se nåværende lokalpartnere.

Leverandørpartner

Nærmere beskrivelse kommer.

Fordeler som leverandørpartner:

Gå hit for å se nåværende leverandørpartnere.