Del Drømmen

Vi i Stabæk er opptatt av å ta samfunnsansvar. Bli med du også!

For oss er det dette som er å dele drømmen:

Lær mer om Del Drømmen her

Her deler Stabækgutta drømmen med VIVIL

 

 

Det skal ikke så mye til å gjøre livet litt gladere for folk som sliter på et eller flere plan. Generøse bedrifter og enkeltpersoner i Bærum har gjennom flere år med Del Drømmen vært med å gi flere hundre små og store verdifulle friminutt i hverdagen, der felleskap og fotballglede overskygger det som tynger for en stund.

Like stort er det nok når store, Blaa helter tar turen fra Nadderud og besøker institusjoner og sykehus for en god prat om fotball og livet for øvrig, og kanskje lærer bort noen fete triks.

Vi fortsetter vi å gi de med en utfordrende og vanskelig hverdag et lite "avbrekk" ved å invitere de gratis på kamp. Vårt mål er å få med enda flere bidragsytere, slik at vi kan videreføre Del Drømmen – prosjektet.

Som takk for bidraget vil firmanavnet deres eksponeres på vår hjemmeside stabak.no, i en takkeannonse i Budstikka i løpet av sesongen samt på et banner i publikumsområdet ved hovedtribunen. Som bidragsyter betaler dere en fradragsberettiget faktura på kr. 10 000 inkl. mva. 

Vil du eller din bedrift være med å dele drømmen?

Ta kontakt med oss: deldrommen@stabak.no På forhånd tusen takk på vegne av barn og unge som får muligheten til gode opplevelser gjennom dette prosjektet!


Disse deler drømmen med Stabæk i 2018: